Gigabyte GTX 760 Nasıldır

Berke

Megapat
Yer
Eskişehir
GIGABYTE GTX 760 WindForce, 2GB, PCIExp Ekran Kart, Fiyat: 749 TL

Arkadaşlar bu kart nasıldır ? Bütçeyi ölümüne zorlayıp bu kartı almak istiyorum hemde 3 oyun hediyeli. Oyunlarda gerçekten güzel. Assasins Creed,Metro Last Night vs.

Gerçekten bu kartı almalı mıyım ? Yoksa 7870XT de yeter mi ? Birde Nova Bilgisayar güvenilir midir ? Şimdiden teşekkürler.

Diğer Bileşenler

Anakart: Asus M5A97 R2.0 veya Asus M5A97 LE veya MSI G46 veya Gigabyte 970

İşlemci:Amd FX 6300

Ram:Gskill veya Corsair 4GB 1600 Mhz

Kasa:Cooler Master K380 (Bu konuda kararsızım,kasanın iç hacim o kadar büyük değilmiş sanırım. Bu yüzden soğutucu takamayabilirim.)

Klavye:Logitech G103

Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist Deluxe Edition, Metro Last Light ve Assassins Creed III oyun kuponları hediye.
Diye geçmişler zaten.

Az daha bekle ve az daha zorla Asus GTX760 al o zaman bence. Dolar da düştükçe fiyat düşüyor, ben geçen cumartesi aldım 1 hafta olmadan 20 TLye yakın düştü. Ben de Gigabyte alacaktım, Asus da karar kıldım sonra.

Ha bu arada Nova'ya da bir mail attım alma aşamasındayken hala cevap verecekler, ben de ordan da Gigabyte almaktan da vazgeçtim . Asus dersen oyun kuponları için bile adam anında cevapları verdi sorduğum sorulara falan, ilgilendi baya Zülfü diye bir arkadaş :) 3-5 gün daha bekle düşünce Asus al derim.

İşlemci ve Anakart için de bir sürü seçenek var aslında ama sen bence bütçe söyle ona göre söylenir sana. Ama ben sana önereyim bildiğim kadar iyisinden;

VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart - Anakart

VATAN COMPUTER - AMD - FX X8 8120 Soket AM3+ 3.1GHz 16MB Cache 32nm

Tabi uygun fiyat ile başka firmalarda da bulabilirsin araştırıp.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı