Gigabyte GTX 760 Nasıldır

Senin kasaya sığmıyor sanırım Gigabyte.

Gigabyte GTX760 WindForce Card size
  • L=295mm W=129mm H=43mm

Asus'un yanında hangi oyunlar var ?

Splinter Cell Conviction ve Ağustos ayınca çıkacak yeni seri. Metro : Last Light oyun kuponlarını aldım ben, bildiğim başka da yok.

İnşallah sığar

29.5 cm demişsin altta. Yukarıda ki bilgide de HDD çıkarıldığında 31.6 cm demiş. En azından bilgiler doğruysa sığacak. Asus'u da araştıracağım fakat bütçeyi 50 TL arttırmak benim için imkansız.

Aldığım bilgiler doğrudur yani, şirketlerin kendi ürün sayfasından baktım çünkü. İki kart da aynı, incelemelerde, karşılaştırmalarda çok fark yok. Servis ve soğutması iyi diye aldım ben de buradaki arkadaşların tavsiyelerine uyarak.

Asus Gigabyte fark etmez bence sonuçta aynı GPU ikiside iyi benim gözümde. Hem fiyatı hemde yanında ki oyunlar beni bu karta yöneltiyor.

Beklemeye gücüm kalmadı ben bu işe 6 ay önce giriştim fakat Xbox satılmadı vs. olaylar oldu ve PC'ye ve oyuna hasret kaldım bu hafta sonu bu iş bitecek. Anlamadığım konu neden Asus'dan başka kartlara soğuk bakıyorsunuz ? Bence soğutması ve O.C potansiyeli daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…