Gigabyte GTX 760 nasıldır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende gtx760 windforce 3x var. Forumda pek önerildiğini görmedim ancak bence çok başarılı bir kart. Hiçbir sıkıntı yaşamadım ve o.c performans en asustan daha iyi.

Windforce modelini al, rahat et.
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N760OC-2GD
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N760OC-2GD (rev. 2.0)
Ben karti sifaris etdim ama kutunun icinden hangisi cikacak bilmiyorum sence hangisi daha iyi ?

Bende gtx760 windforce 3x var. Forumda pek önerildiğini görmedim ancak bence çok başarılı bir kart. Hiçbir sıkıntı yaşamadım ve o.c performans en asustan daha iyi.
Bunda mi ? GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N760OC-2GD
Bunda mi ? GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N760OC-2GD (rev. 2.0)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende birincisi var dostum.

Asus gayet soğuk ve sessiz. Kullanıyorum tavsiye ederim. Bütçenize uygun olanı alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…