Gigabyte GTX 970 vs MSI GTX 970 Gaming 4G

AreS16

Hectopat
Daha fazla  
Sorduğum soru çok saçma ama sorayım dedim, Gigabyte'ın driver'ı falan varsa Gigabyte'ın 3 fanlısını alırım ama siz söyleyin istedim pek bilmediğim için. Overclockları aynı mı, iyi mi? Söylerseniz sevinirim.

Link:
gigabyte-nvidia-geforce-gtx-970-

msi-nvidia-geforce-gtx-970-

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Gigabyte GTX 970 G1 kartı alabilirsen MSI'dan iyi performans alırsın ancak 31 cm gibi bir yer olmalı kasanda. Karşılaştırdıkların arasından MSI tercih edilmeli.

İkisinde de aynı GPU var tek fark soğutma ve çekirdek hızı. Bu durumda karar senin. Gigabyte'ın soğutması ve verdiği FPS MSI'dan 1-2 daha fazla. Fakat MSI'da da sessizlik ön plana çıkıyor. Mesela MSI'nin görünüşü benim daha hoşuma gidiyor. Ben onu aldım. Yani sana kalıyor her şey.

Kasanda az yer varsa MSİ derim. Saten ikisi de aynı kart tek farkı soğutması ve çekirdek hızı.

Aynı GPU olduğu için hangisi ucuzsa onu al. Soğutma ve sessizlik olarak ikiside senin beklentilerini karşılar. Aralarındaki performans farkı o da fabrika çıkışlı Gigabyte'nin daha fazla overclock'lu olmasıdır. Ben olsam MSI alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…