Gigabyte GTX 970 Windforce 4 GB nasıldır?

Hatironn

Kilopat
Başlıkta da olduğu gibi bu kartla ilgili bilgi verebilir misiniz? Günümüz oyunlarında performansı nasıldır? 2. el uygun fiyata alınır mı? Güç tüketimi ne kadar? Kaç Watt Power yeterli olur başlıkta yazdığım gibi Gigabyte GTX 970 Windforce 4 GB modelini 600 TL'ye uygun fiyata buldum o yüzden soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu videodan bakabilirsiniz hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sahibiyle konuştum kartın kart da kısa devre sorunu olmuş 150-200 TL bir masrafı varmış açıklamaya yazmamış ama bu yüzden fiyatı bu kadar ucuzmuş.

Diğer mesajlarınızı da okudum, rx550 yerine bunu tercih etmeniz çok daha mantıklı olur. Ama fiyatı piyasaya göre daha ucuz alırken dikkatli olmanız lazım.

Diğer mesajlarınızı da okudum, RX550 yerine bunu tercih etmeniz çok daha mantıklı olur. Ama fiyatı piyasaya göre daha ucuz alırken dikkatli olmanız lazım.

Biliyorum 2. elden uygun kart kovalıyorum şu an bir sürü var ve hala uygun bir şey bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…