Gigabyte GTX 970 Windforce ekran kartı çalışmıyor

FaaaatihKaaaagan

Hectopat
Gigabyte GTX 970 Windforce 4 GB ekran kartına sahibim SLI olarak kullanıyorum 2 tane var. Geçen gün oyun oynarken öylesine GeForce Experience'daki performans şeyini açtım ve ekran kartlarımdan birinin kullanımının %0 olarak gördüm performans olarak da zaten fark etmiştim. Normalde en az %30-%40 olarak çalışırdı ancak şu an ne yaparsam yapayım çalıştıramıyorum. İçini açıp baktım ve o %0 gözüken ekran kartındaki 3 tane fandan ortadaki fanın çok ama çok yavaş döndüğünü gördüm diğer 2 fanda sıkıntı yok. Ekran kartım bozulmuş mudur ne olmuştur yardımcı olursanız sevinirim başka bir bilgi istersenizde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Görev yöneticisinde de %0 olarak gözüküyor ve MSI Afterburner programını açtığımda diğer ekran kartım gözükmüyor artık ekstra olarak da GTA V'te 8 GB olarak gözükürdü eskiden artık o da 4 GB olarak gözüküyor.

ek.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı