DellyXV2 Yoctopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Karşılaştırma başlıktadır. Hangi ekran kartı daha iyidir? Pardon, MSI GeForce GTX 1060 Gaming derken Gaming X'i kastetmiştim düzeltirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2022
Karşılaştırma başlıktadır. Hangi ekran kartı daha iyidir? Pardon, MSI GeForce GTX 1060 Gaming derken Gaming X'i kastetmiştim düzeltirseniz sevinirim.
E ESY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 1.380 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #2 DellyXV2 dedi: Karşılaştırma başlıktadır. Hangi ekran kartı daha iyidir? Pardon, MSI GeForce GTX 1060 Gaming derken Gaming X'i kastetmiştim düzeltirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kartlar aynı fakat gigabyte rtx 2060'ın çıkardığı fan sesini düşününce MSI daha iyi bence.
DellyXV2 dedi: Karşılaştırma başlıktadır. Hangi ekran kartı daha iyidir? Pardon, MSI GeForce GTX 1060 Gaming derken Gaming X'i kastetmiştim düzeltirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kartlar aynı fakat gigabyte rtx 2060'ın çıkardığı fan sesini düşününce MSI daha iyi bence.
Rwansaii Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 901 Çözümler 5 4 Haziran 2022 #3 DellyXV2 dedi: Karşılaştırma başlıktadır. Hangi ekran kartı daha iyidir? Pardon, MSI GeForce GTX 1060 Gaming derken Gaming X'i kastetmiştim düzeltirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... MSI soğutma bakımından biraz daha iyi. Ancak fiyatlarıda atarsanız daha rahat söylerim. Performans olarak sorarsanız aynıdır. Gönül rahatlığı ile ikisinide alabilirsiniz.
DellyXV2 dedi: Karşılaştırma başlıktadır. Hangi ekran kartı daha iyidir? Pardon, MSI GeForce GTX 1060 Gaming derken Gaming X'i kastetmiştim düzeltirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... MSI soğutma bakımından biraz daha iyi. Ancak fiyatlarıda atarsanız daha rahat söylerim. Performans olarak sorarsanız aynıdır. Gönül rahatlığı ile ikisinide alabilirsiniz.