Kyna Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 17 13 Aralık 2020 #1 Merhabalar. Gigabyte'nin 3 fanlı olması dikkatimi çekti. MSI ya göre daha performanslı ve daha iyi soğutma performansı var gibi duruyor. Sizce hangisini almalıyım? Fiyat farkı önemli değil.
Merhabalar. Gigabyte'nin 3 fanlı olması dikkatimi çekti. MSI ya göre daha performanslı ve daha iyi soğutma performansı var gibi duruyor. Sizce hangisini almalıyım? Fiyat farkı önemli değil.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.864 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 13 Aralık 2020 #2 MSI Gaming X.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Soğutmaları hemen hemen aynı. Gaming X modelinde RGB aydınlatmalar var. Ben olsam Gaming X derdim.
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #4 Fiyat önemli değil ise, Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al sonuçta biz kullanmicaz .
Kyna Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 17 13 Aralık 2020 #5 $ilent dedi: Fiyat önemli değil ise, Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al sonuçta biz kullanmicaz . Genişletmek için tıkla... Tamam da kartın performansını bilmediğim için konuyu açtım. Yoksa ikisi de hoşuma gidiyor
$ilent dedi: Fiyat önemli değil ise, Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al sonuçta biz kullanmicaz . Genişletmek için tıkla... Tamam da kartın performansını bilmediğim için konuyu açtım. Yoksa ikisi de hoşuma gidiyor
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #6 Kyna dedi: Tamam da kartın performansını bilmediğim için konuyu açtım. Yoksa ikisi de hoşuma gidiyor Genişletmek için tıkla... İki kartta üst seviye iki kartta aynı GPU yani tek farkları tasarım diyebiliriz, hangi tasarım daha hoşuna gidiyorsa onu al.
Kyna dedi: Tamam da kartın performansını bilmediğim için konuyu açtım. Yoksa ikisi de hoşuma gidiyor Genişletmek için tıkla... İki kartta üst seviye iki kartta aynı GPU yani tek farkları tasarım diyebiliriz, hangi tasarım daha hoşuna gidiyorsa onu al.