Konuyu başka bir forumdan kopyalamışsınız, çöp reklamlarını temizlemeden. Bir bakayım dedim ne önermişler... 14.000 mesajı olan adam Everest PSU önermiş Everest
GTX 970 için NVIDIA 500W yeterli diyor. 130 W TDP değeri var i7 950 işlemcinin. Bu bağlamda 500W yeterli olacaktır.
Merhaba yeni hesap açtım cevap yazabilmek için. Soruyu kopyalamadım acelem var yarın İzmir'e gideceğim ve alacağım güç kaynağını , daha çabuk bilgi almak için birkaç foruma aynı anda sordum sadece. Bakarsanız diğer forumlardaki kullanıcı adlarımda aynı. Lütfen yardımcı olur musunuz? Cooler Master GXII 650w ve 750w arasındaki fark nedir? Başka ne önerirsiniz?
Konuyu başka bir forumdan kopyalamışsınız, çöp reklamlarını temizlemeden. Bir bakayım dedim ne önermişler... 14.000 mesajı olan adam Everest PSU önermiş Everest
GTX 970 için NVIDIA 500W yeterli diyor. 130 W TDP değeri var i7 950 işlemcinin. Bu bağlamda 500W yeterli olacaktır.
Soruyu kopyalamadım acelem var yarın İzmir'e gideceğim ve alacağım güç kaynağını , daha çabuk bilgi almak için birkaç foruma aynı anda sordum sadece. Bakarsanız diğer forumlardaki kullanıcı adlarımda aynı. Lütfen yardımcı olur musunuz? Cooler Master GXII 650w ve 750w arasındaki fark nedir? Başka ne önerirsiniz?