Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 20 Kasım 2014 #21 Shovery dedi: Hepsinden daha soğuk çalışıyor. Bellek hızları daha yüksek. Backplate'e sahip. Tasarım olarak daha başarılı ve diğerleriyle aynı fiyatta. Eki Görüntüle 32960Eki Görüntüle 32961 Kasaya taktığında yandan göreceksin kartı Genişletmek için tıkla... İncelemesini yaptın mı? Yani kart senin mi?
Shovery dedi: Hepsinden daha soğuk çalışıyor. Bellek hızları daha yüksek. Backplate'e sahip. Tasarım olarak daha başarılı ve diğerleriyle aynı fiyatta. Eki Görüntüle 32960Eki Görüntüle 32961 Kasaya taktığında yandan göreceksin kartı Genişletmek için tıkla... İncelemesini yaptın mı? Yani kart senin mi?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2014 #22 Ercüment Solmaz dedi: İncelemesini yaptın mı? Yani kart senin mi? Genişletmek için tıkla... Youtube'de incelemeleri mevcut. Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.
Ercüment Solmaz dedi: İncelemesini yaptın mı? Yani kart senin mi? Genişletmek için tıkla... Youtube'de incelemeleri mevcut. Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 20 Kasım 2014 #24 Shovery dedi: Hayır değil. Neden sordun? @Ercüment Solmaz Genişletmek için tıkla... Sizin ise iyi bir inceleme gelir diye sevinmiştim. Bende o kartın tasarımını iyi buluyorum'da, çok uzun bir kart. 31 cm uzunluğu var.
Shovery dedi: Hayır değil. Neden sordun? @Ercüment Solmaz Genişletmek için tıkla... Sizin ise iyi bir inceleme gelir diye sevinmiştim. Bende o kartın tasarımını iyi buluyorum'da, çok uzun bir kart. 31 cm uzunluğu var.
S Shovery Ziyaretçi 20 Kasım 2014 #25 Artık neredeyse bütün kasalar bu uzunlukları destekliyor. Mini-ATX'ler bile.
Rovshan Hectopat Katılım 25 Aralık 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #26 Ben g1 öneririm
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 25 Aralık 2014 #27 Msi'da CW sorunu çok var. Gigabyte G1 hem serin ve biraz daha hızlı.
Cumali Adnsprlu Kilopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2015 #28 Arkadaşlar valla ben Adana`da oturduğum için soğutma benim için çok çok önemli bu yüzden iyiki Gtx970 gaming gigabyte g1 almışım. İyi sosyaller
Arkadaşlar valla ben Adana`da oturduğum için soğutma benim için çok çok önemli bu yüzden iyiki Gtx970 gaming gigabyte g1 almışım. İyi sosyaller