Gigabyte H110 anakart G.Skill 8 GB 2400 MHz RAM uyumu

Daha fazla  
Meslek
Optisyen
Kendime ikinci el bir sistem diziyorum. Gigabyte H110M-S2V anakart satın aldım. Galax GTX 1050 Ti 4 GB ex OC ekran kartı satın aldım. Uygun bulduğum için Xigmatek X-Power 650W 80+ güç kaynağı satın aldım. İşlemciye henüz hem karar veremedim hem de uygun bir fiyatta işlemci bulamadım diyebilirim ancak seçeneklerim şunlar:

Intel Pentium G4560 veya g5400.
Intel i3 7100.
Intel i5 6500 veya i5 7500.

Bu düşündüğüm işlemcilerin hepsi için ve mevcut sistemim için. G.SKILL RipjawsV 8GB 2400MHZ DDR4 Ram (F4-2400C15S-8GVR) Bu RAM uyumlu çalışır mı? Uyumlu çalışmazsa başka ne tavsiye edebilirsiniz?

Bütün DDR4 RAM'lerin bütün DDR4 anakartlarla ve işlemcilerle çalıştığı şeklinde %100 doğru olmayan düşünceler mevcut. Ancak ikinci el sistem dizdiğim için işimi garantiye almam gerekiyor. Satıcının ürününde sıkıntı yoksa ve ürün benim sistemimle uyumlu olmazsa satıcının bir kusuru olmadığı için ürünü iade edemem ve elimde kalmış olur. Bu riske girmek istemediğim için sizlerle fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.

Sadece tecrübeli ve bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim. Bunu niye aldın, yerinde olsam şunu yapardım'cılar uzak dursun. 😊

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı