odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #1 Anakart Gigabyte H110M-S2H-CF Arkadaşlar Secure Boot özelliğini açmak istiyorum sebebi ise Valorant'a giremememdir. Bir türlü açamadım, çözüm için ne yapmam gerekiyor? Ayrıca açtım diyelim, bazı arkadaşlarda görüntü gitme problemi olmuş. Bende aynı problem olur mu?
Arkadaşlar Secure Boot özelliğini açmak istiyorum sebebi ise Valorant'a giremememdir. Bir türlü açamadım, çözüm için ne yapmam gerekiyor? Ayrıca açtım diyelim, bazı arkadaşlarda görüntü gitme problemi olmuş. Bende aynı problem olur mu?
Çözüm Recep Baltaş 9 Haziran 2022 Windows 8/10 OtherOS ayarını UEFI yapın. Daha sonra Secure Boot seçeneği çıkmalı. Çıkmaz ise CSM kapatın, çıkacaktır. Ekran kartınızda UEFI desteği varsa sorunsuz çalışmalı. Az önce B450M S2H anakartta test ettim.
Windows 8/10 OtherOS ayarını UEFI yapın. Daha sonra Secure Boot seçeneği çıkmalı. Çıkmaz ise CSM kapatın, çıkacaktır. Ekran kartınızda UEFI desteği varsa sorunsuz çalışmalı. Az önce B450M S2H anakartta test ettim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Haziran 2022 #2 Windows 8/10 OtherOS ayarını UEFI yapın. Daha sonra Secure Boot seçeneği çıkmalı. Çıkmaz ise CSM kapatın, çıkacaktır. Ekran kartınızda UEFI desteği varsa sorunsuz çalışmalı. Az önce B450M S2H anakartta test ettim. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows 8/10 OtherOS ayarını UEFI yapın. Daha sonra Secure Boot seçeneği çıkmalı. Çıkmaz ise CSM kapatın, çıkacaktır. Ekran kartınızda UEFI desteği varsa sorunsuz çalışmalı. Az önce B450M S2H anakartta test ettim.