İkiside birbirine yakın aynı özellikte anakartlar. Gigabyte'da çift Bios olması daha güven veriyor. Msi 1 tane m2 SSD slotu var diğerinde 2 tane var. Görebildiğim farklar şimdilik bunlar. Gigabyte daha iyi sanki.
Gigabyte H170 gaming 3 kullanıcısıyım. Öncellikle kartın 3 yıl garantisi var. Ses konusunda gayet başarılı. Bilinmesi gereken teknik detay kart tek 8gb ram ve katlarında destek sunuyor.
Hocam peki Z serisi bir anakart tercih etsem nasıl olur ileriye dönük i5 6400 ile kullanacağım şuan fakat ilerisi için şu modeli nasıl değerlendirirsiniz?
ASUS Z170-P Intel Z170 Soket 1151 DDR4
Gigabyte H170 gaming 3 kullanıcısıyım. Öncellikle kartın 3 yıl garantisi var. Ses konusunda gayet başarılı. Bilinmesi gereken teknik detay kart tek 8gb ram ve katlarında destek sunuyor.
Kullanıcısıyım, ses konusunda mükemmel bir deneyim yaşayacağın bir kart kesinlikle tavsiyem. Z seriside gayet başarılı bütçe ve oc yapma isteğine bağlı tercih gigabyte olmalı.
Evet şuan kullanmaya devam ediyorum ve ısrarla tavsiye ediyorum, her şey bir yana malzeme kalitesine önem veriyorsanız daha elinize aldığınız anda o güven ve kaliteyi hissedebiliyorsunuz, görsel açıdan da bir şölen sizi bekliyor performans olarak H serisi anakartlar içinde bana göre yenilikçi ve uzun vadede bir teknoloji destekliyor parçaları sıfırdan toplamış birisi olarak hiç bir uyumsuzluk ve tuhaf hatalara imkan tanımıyor zaten sitesinde de liste uyumluluk açısından bir hayli kabarık, kolay montaj mevcut, yazılım desteği tam ve kolay arayüz daha ne diyebilirim bilmiyorum