musa şen Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2018 #1 Merhaba. Anakartımdan videodaki gibi hata alıyorum. CPU ve RAM hata LED'leri yanıyor. Ancak aynı sistem Vatan serviste çalışıyor. Evde çalışmıyor. Sorun sanıyorum elektrik tesisatından kaynakli. Yardımcı olursanız sevirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olacak kimse yok mu ? Son düzenleme: 13 Temmuz 2018
Merhaba. Anakartımdan videodaki gibi hata alıyorum. CPU ve RAM hata LED'leri yanıyor. Ancak aynı sistem Vatan serviste çalışıyor. Evde çalışmıyor. Sorun sanıyorum elektrik tesisatından kaynakli. Yardımcı olursanız sevirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olacak kimse yok mu ?
Xsparrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 1.933 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2018 #2 Sorun PSU'nun CPU güç çıkışından olabilir. 8 pin güç girişi olan bir PSU ile deneyin. Artı 0 Eksi