Gigabyte H310M S2V anakart i3-9100F ile uyumlu mu?

Bütçe
450-500

riseeee

Centipat
Gigabyte H310M S2V Intel H310 Socket 8-9. Nesil 1151 DDR4 2666MHz USB3.1 Anakart

Bu anakart i3-9100F ile uyumlu mudur acaba? Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu fakat BIOS güncellemesi yapılması gerekli, şu an elinde 8. nesil bir işlemci ile kullanıyorsan BIOS güncelle sonra 9. nesil bir işlemci tak.

Eğer satın alacaksan satıcıya BIOS sürümünün ne olduğunu sor, eğer BIOS sürümü 9. nesil için yetersiz ise işlemciyi taktığın zaman tanımayabilir. BIOS güncellemesinin yapılmasını talep et.

İnternetten aldığımız için nasıl talep edeceğiz ki BIOS Update'i yeni alacağım anakartı 0 işlemcide öyle.
Bir de kendimiz nasıl güncelleyebiliriz?

Büyük ihtimalle yeni revizyonlu versiyondur zaten yani fabrika çıkışlı destekleyebilir, satıcı ile iletişime geçip bu durumu sorun, internetten alacağız diye satıcı ile hiçbir iletişim kuramıyoruz gibi bir durum değil, arayıp sorun.

Bir de kendimiz nasıl güncelleyebiliriz?
Eğer revizyonlu bir model değil veya BIOS güncellemesi yapılmamış ise 8. nesil bir işlemci gerekiyor.

F12 BIOS sonrası destekliyor.

ğer revizyonlu bir model değil veya BIOS güncellemesi yapılmamış ise 8. nesil bir işlemci gerekiyor.
Eğer BIOS güncellemesi yapılmamış şekilde gelirse 8. nesil bir işlemci ile yapılabilir.

Selam,konuyu hortlatmış olacam fakat yeni üyeyim ve acil bilgi almam lazım.Sıkıntım tamda bu konudaki anakart ve işlemci ile alakalı,trendyoldan bu ıkı ürünü spariş ettim.8. Nesil işlemci elimde yok anakartı nasıl güncelleyebilir teknik konulardan fazla anlamıyorum bır yolu yordamı varmıdır,işlemcisiz veya 9. Nesil i3 9100f işlemci ile güncelleyebilirmiyim,acil ögrenmem lazım canlar

Sorunun aynısını yaşıyorum. Nasıl çözdün olayı? Bir yardım eli uzat bana lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…