Gigabyte H310M'e su döküldü

EfeSandal

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba evde bugün çocuklar üstünden içine su dökmüşler. Anakartın çipinin üstü kalkmış (ek: 1) RAM çalışıyor RAM'i sökünce reset atıp duruyor. RAM takılıyken o yok, işlemcinin fanı da çalışıyor işlemci de, ekran kartını sökünce aynı tepkiyi veriyor, görüntü yok sadece çalışmaya devam ediyor.

Dosya Ekleri

• IMG-20210318-WA0022.jpg
    169,4 KB · Görüntüleme: 78
Geçmiş olsun. Kasanın kapağı açık mıydı ki nasıl dökmüşler

Hocam çok sorun olmaz yeterki orayı iyi kurutun.

Şu an her şey takılıyken çalışıyor mu yoksa reset mi atıyor.

Çocukların yanına bırakmayın.

Sanırım bir soyulma olmuş pek net göremedim, onun haricinde relife RL-1000e gibi sprayler ile sorunu çözmen muhtemel.

Hocam çipi ısıtmayı deneyin havya varsa. İdarelik çözüm olur ama 2 3 aya yakın götürebilir belki daha fazla.

Hocam çipi ısıtmayı deneyin havya varsa. İdarelik çözüm olur ama 2 3 aya yakın götürebilir belki daha fazla.
hocam havya var da pek becereksizim öyle şeylerde hiç kullanmadım
Sanırım bir soyulma olmuş pek net göremedim, onun haricinde relife RL-1000e gibi sprayler ile sorunu çözmen muhtemel.
ne yapmam gerek hocam
ne yapmam gerek hocam
Şu an her şey takılıyken çalışıyor mu yoksa reset mi atıyor.
çalışıyor

Olmazsa ya tamirciye verin kontrol edip sorunu çözsün ya da 2.elden uygun fiyata anakart bulmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…