S Selim Sultan Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #1 SSD veya HDD modeli lexar nm620 takılı mld m300 takılacak Anakart Gigabyte h410m h Anakartım Gigabyte H410M-H. Lexar NM620 takılı MLD M300 takılacak ve tek M.2 slotum var ne yapmam gerek? Biraz cahilim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2025
Anakartım Gigabyte H410M-H. Lexar NM620 takılı MLD M300 takılacak ve tek M.2 slotum var ne yapmam gerek? Biraz cahilim.
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.535 Çözümler 15 6 Kasım 2025 #2 Dönüştürücüler ile takabilirsin fakat M2 almanın bir anlamı kalmaz çünkü hızı düşer. Eğer yeni aldıysan iade edip SATA al.
Dönüştürücüler ile takabilirsin fakat M2 almanın bir anlamı kalmaz çünkü hızı düşer. Eğer yeni aldıysan iade edip SATA al.
S Selim Sultan Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #3 ASUS RX6700XT dedi: Dönüştürücüler ile takabilirsin fakat M.2 almanın bir anlamı kalmaz çünkü hızı düşer. Eğer yeni aldıysan iade edip SATA al. ASUS RX6700XT dedi: Dönüştürücüler ile takabilirsin fakat M.2 almanın bir anlamı kalmaz çünkü hızı düşer. Eğer yeni aldıysan iade edip SATA al. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Laptop geldi tanıdıktan bedavaya bir HDD bir SSD'si var benim 500 GB Lexar'da yetmiyor laptop zaten ekran kartı yanıkmış APU ile çalışıyor dizi falan izliyorum gerek yok SSD'ye bence.
ASUS RX6700XT dedi: Dönüştürücüler ile takabilirsin fakat M.2 almanın bir anlamı kalmaz çünkü hızı düşer. Eğer yeni aldıysan iade edip SATA al. ASUS RX6700XT dedi: Dönüştürücüler ile takabilirsin fakat M.2 almanın bir anlamı kalmaz çünkü hızı düşer. Eğer yeni aldıysan iade edip SATA al. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Laptop geldi tanıdıktan bedavaya bir HDD bir SSD'si var benim 500 GB Lexar'da yetmiyor laptop zaten ekran kartı yanıkmış APU ile çalışıyor dizi falan izliyorum gerek yok SSD'ye bence.