Çözüldü Gigabyte H410M-H BIOS Update "OEMID mismatch" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jayus

Hectopat
Merhaba,
Gigabyte H410M-H rev 1.0 anakartıma BIOS Update yapmaya çalışıyorum fakat "OEMID mismatch" hatası alıyorum her yolu denedim fakat çözüm bulamadım.
Sorun OEM BIOS kaynaklı galiba fakat Casper sitesinde seri numarası ile destek sunuyor ve ben anakartın seri numarasına da ulaşamıyorum.
BIOS ayarlarını normale çevirmenin bir yolu var mıdır?
Not: Resmi Gigabyte sitesinden indirdim Update'yi versiyondan kaynaklı veya USB'den kaynaklı bir sorun değil.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    108,6 KB · Görüntüleme: 140
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    143,3 KB · Görüntüleme: 109
  • 1626861627798.png
    1626861627798.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 106
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet iletisime gectim guncel versiyonu mail yoku ile ilettiler konu kapanabilir teşekkür ederim. Konu kapanabilir.
Casper parça seri numarası değil makine seri numarasına göre işlem yapıyor bildiğim kadarıyla. Ayrıca sorun büyük ihtimal sizin de dediğiniz gibi Casper BIOS'u ile ilgili. Siz anakart sitesinden indirip Update yapmak isteyince bu yüzden hata veriyor. Casper yetkili servisi ile iletişime geçin ve durumu anlatın. Bakalım ellerinde güncel BIOS var mı? Çünkü Casper firması diğer firmalar gibi sitesinde BIOS paylaşımı yapmıyor. Belki şansınıza size mail olarak atarlar.

Evet iletisime gectim guncel versiyonu mail yoku ile ilettiler konu kapanabilir teşekkür ederim. Konu kapanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı