Z490 almadığınız sürece(Gerek yok) maksimum 2666 MHz'de çalışır. Hocam bu arada neredeyse her anakarta her ekran kartını takarsın. Önemli olan o sokete uyan işlemcilerin taktığınız kartı besleyebilmesi. i3 10100F GT 730 rahat besler mesela.
Bu arada soğutucum yok n11.com 100 TL'ye bunu dusundum 800 TL'lik işlemciye 500TL'lik sıvı soğutucu saçma geldi bu anakarta uyar mı? soğutucu takmak ile ilgili en ufak bir fikrim yok. Tek bildiğim delikleri geçiriyon oturtuyon o kadar.
Bu arada soğutucum yok n11.com 100 TL'ye bunu dusundum 800 TL'lik işlemciye 500TL'lik sıvı soğutucu saçma geldi bu anakarta uyar mı? soğutucu takmak ile ilgili en ufak bir fikrim yok. Tek bildiğim delikleri geçiriyon oturtuyon o kadar.
Anakarta uyması gereken şey ne? İşlemci mi sıvı soğutma mı? Soğutmadan soğutmaya değişir ama anakart soketiniz LGA1200 işlemciniz de LGA1200 yani uyarlar.
GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
RM-C03 de Gametech Freezer Hd2.0 de uyar anakartına. Kasanın kaç mm'lik CPU soğutucu desteklediği de önemli, RM-C03 garanti sığar ama eski bir kasaysa Freezer Hd2.0 sığmayabilir; kasan nedir?