BIOS'tan UEFI Boot'u aktif et sadece, Rufus ile de UEFI boot diski oluştur medyayı USB'ye yazdırırken. Gene olmazsa, Secure Boot ayarlarını gözden geçir, en basitinden kapatıp dene. Sorunun çözülür diye düşünüyorum. Son tavsiyem, farklı USB portları dene.
BIOS türünüz nedir? USB ayarları ne durumda?
BIOS'tan UEFI Boot'u aktif et sadece, Rufus ile de UEFI boot diski oluştur medyayı USB'ye yazdırırken. Gene olmazsa, Secure Boot ayarlarını gözden geçir, en basitinden kapatıp dene. Sorunun çözülür diye düşünüyorum. Son tavsiyem, farklı USB portları dene.
Evet ordayim hocamHocam Advanced moda geçin BIOS'ta, boot kısmında CSM ve Secure Boot ayarları var.
Tamamdır hemen deniyorum yazicam hemenSecure Boot'u kapatarak kaydedin ve çıkın, USB bellekten boot etmeye çalışın F12 yada F8 ile.
F12 tıkladım ve usb gelmedi secure boot disable yaptımSecure Boot'u kapatarak kaydedin ve çıkın, USB bellekten boot etmeye çalışın F12 yada F8 ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.