ItWasMe Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 186 Çözümler 3 17 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Anakartımın chipset driverlarını kuracağım fakat bunlardan hangisini/hangilerini kurmam gerektiğini bilmiyorum. Bir de bu driverların ne işe yaradığını da belirtirseniz sevinirim. Anakart: Gigabyte H510M h Windows sürümü: 21H1. Dosya Ekleri resim_2022-07-17_202611932.png 95,4 KB · Görüntüleme: 83 Son düzenleme: 17 Temmuz 2022
Merhaba. Anakartımın chipset driverlarını kuracağım fakat bunlardan hangisini/hangilerini kurmam gerektiğini bilmiyorum. Bir de bu driverların ne işe yaradığını da belirtirseniz sevinirim. Anakart: Gigabyte H510M h Windows sürümü: 21H1.
Çözüm K K KITT 17 Temmuz 2022 ItWasMe dedi: Anakartımın chipset driverlarını kuracağım fakat bunlardan hangisini/hangilerini kurmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yukarıdan aşağıya doğru ilk 3 tanesini kurabilirsin. ItWasMe dedi: Bir de bu driverların ne işe yaradığını da belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki ara bileşenlerin iletişiminin sağlanması için gerekli olan sürücülerdir.
ItWasMe dedi: Anakartımın chipset driverlarını kuracağım fakat bunlardan hangisini/hangilerini kurmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yukarıdan aşağıya doğru ilk 3 tanesini kurabilirsin. ItWasMe dedi: Bir de bu driverların ne işe yaradığını da belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki ara bileşenlerin iletişiminin sağlanması için gerekli olan sürücülerdir.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 17 Temmuz 2022 #2 ItWasMe dedi: Anakartımın chipset driverlarını kuracağım fakat bunlardan hangisini/hangilerini kurmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yukarıdan aşağıya doğru ilk 3 tanesini kurabilirsin. ItWasMe dedi: Bir de bu driverların ne işe yaradığını da belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki ara bileşenlerin iletişiminin sağlanması için gerekli olan sürücülerdir. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
ItWasMe dedi: Anakartımın chipset driverlarını kuracağım fakat bunlardan hangisini/hangilerini kurmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yukarıdan aşağıya doğru ilk 3 tanesini kurabilirsin. ItWasMe dedi: Bir de bu driverların ne işe yaradığını da belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki ara bileşenlerin iletişiminin sağlanması için gerekli olan sürücülerdir.
KS KS ItWasMe Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 186 Çözümler 3 18 Temmuz 2022 #3 KITT dedi: Yukarıdan aşağıya doğru ilk 3 tanesini kurabilirsin. Anakart üzerindeki ara bileşenlerin iletişiminin sağlanması için gerekli olan sürücülerdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi günler Artı 0 Eksi
KITT dedi: Yukarıdan aşağıya doğru ilk 3 tanesini kurabilirsin. Anakart üzerindeki ara bileşenlerin iletişiminin sağlanması için gerekli olan sürücülerdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi günler