3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 16 Temmuz 2022 #11 XPLSG dedi: Takılıysa takılıdır değilse değildir neden bu kadar illa öyledir olarak düşünüyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Arkadas anladi sen hala neden uzatiyorsun? Asil sen M.2 takili diyorsun. Ben demiyorum, ben takilan SSD'nin SATA mi M.2 mi oldugunu bilmiyoruz demeye calisiyorum.
XPLSG dedi: Takılıysa takılıdır değilse değildir neden bu kadar illa öyledir olarak düşünüyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Arkadas anladi sen hala neden uzatiyorsun? Asil sen M.2 takili diyorsun. Ben demiyorum, ben takilan SSD'nin SATA mi M.2 mi oldugunu bilmiyoruz demeye calisiyorum.
Fatih Kılıçarslan Femtopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #12 Newasky dedi: Kusura bakmayın. Dolu olan slot M.2 diye anladım. Genişletmek için tıkla... Evet dolu olan M.2 slot ben SATA takabiliyorum değil mi?
Newasky dedi: Kusura bakmayın. Dolu olan slot M.2 diye anladım. Genişletmek için tıkla... Evet dolu olan M.2 slot ben SATA takabiliyorum değil mi?
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #13 Fatih Kılıçarslan dedi: Evet dolu olan M.2 slot ben SATA takabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Fatih Kılıçarslan dedi: Evet dolu olan M.2 slot ben SATA takabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
AirPippen Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 532 Çözümler 2 16 Temmuz 2022 #14 Fatih Kılıçarslan dedi: Evet dolu olan M.2 slot ben SATA takabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Fatih Kılıçarslan dedi: Evet dolu olan M.2 slot ben SATA takabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.