Gigabyte H610M-H 1. RAM slotu çalışmıyor

eness1221

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar, elimde Gigabyte H610M-H anakart ve i3 12100F işlemci var. İkisi de sıfır yeni alınmış ürünler fakat anakartın 1. RAM slotuna RAM takınca bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor ve kendi kendine reset atıyor. Aynı RAM'i 2. slota takınca sıkıntısız çalışıyor. Sizce sorun nerede ve anakartı iade etmeli miyim?

Statik elektrik olabilir gibi. Bilgisayari fisten cekip acma kapama tusuna 2 dakika basar misiniz?

Statik elektrik olabilir gibi. Bilgisayari fisten cekip acma kapama tusuna 2 dakika basar misiniz?

İşe yaramadı hocam aynı sorun devam ediyor

Bence iade çekin hocam bozuk yani başka açıklaması yok.

Forumda gezerken bazı insanların işlemcide sorun var dediğini gördüm hocam o yüzden acaba anakartı iade ettikten sonra islemcide sorun çıkar mı diye düşünmeden edemiyorum.

@eness1221

Ben de acaba 1. slotun devre yollarinda bi sikinti mi var acaba diye dusunuyordum. Olabilir servisi arayabilirsiniz.

Ve baska bir bilgisayarda deneyebilirsiniz islemciyi.

@eness1221

Ben de acaba 1. slotun devre yollarinda bir sıkıntı mi var acaba diye dusunuyordum. Olabilir servisi arayabilirsiniz.

Ve baska bir bilgisayarda deneyebilirsiniz islemciyi.

Hocam maalesef başka deneyebilecegim bilgisayar yok etrafımda çözüm bulabilirsem yapmaya çalışacağım bulamazsam pazartesi günü anakartı iade edeceğim.

Merhaba, ürünü bugün aldım ve slotların birisi çalışmıyor aynı sizin gibi. Sorunu siz nasıl çözdünüz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ürünü bugün aldım ve slotların birisi çalışmıyor aynı sizin gibi. Sorunu siz nasıl çözdünüz?
Benim sorunum islemci yatagındaki 2-3 pinin yamulması imiş hocam ne yazık ki çözüm bulamadım. Önerim işlemci yatağını kontrol etmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…