SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.749 Makaleler 1 Çözümler 4 Bugün 05:59 #1 F panel yazısı üstte kalacak şekilde en sola taktım doğru takmış mıyım? Tüm tuşlar çalışıyor. Bir de bu resimdeki HD ne oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:46
F panel yazısı üstte kalacak şekilde en sola taktım doğru takmış mıyım? Tüm tuşlar çalışıyor. Bir de bu resimdeki HD ne oluyor?
lavanta Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.053 Çözümler 3 Yer Ankara Bugün 09:51 #2 Anakart kurulum kağıdında yazması lazım. Kutudan çıkar.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.634 Çözümler 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim Bugün 09:58 #3 SuiCast dedi: F panel yazısı üstte kalacak şekilde en sola taktım doğru takmış mıyım? Tüm tuşlar çalışıyor. Bir de bu resimdeki HD ne oluyor? Eki Görüntüle 2592259 Genişletmek için tıkla... Kılavuzun yoksa, internette arayıp bulamadıysan, Hard Drive Activity Led bağlantısı - sistemde HDD o an çalışıyor mu veya durumu ne diye kullanıcıya bilgi vermesi içindir. Bağlamanda sakınca yok HDD yoksa da.
SuiCast dedi: F panel yazısı üstte kalacak şekilde en sola taktım doğru takmış mıyım? Tüm tuşlar çalışıyor. Bir de bu resimdeki HD ne oluyor? Eki Görüntüle 2592259 Genişletmek için tıkla... Kılavuzun yoksa, internette arayıp bulamadıysan, Hard Drive Activity Led bağlantısı - sistemde HDD o an çalışıyor mu veya durumu ne diye kullanıcıya bilgi vermesi içindir. Bağlamanda sakınca yok HDD yoksa da.