Gigabyte H610M-H vs MSI H610M Bomber

• bütçe Odaklı: MSI Pro B660M-A DDR4 veya Gigabyte B660M DS3H AX.
  • Wi-Fi ve Daha Fazla Özellik İsteyenler: ASUS TUF Gaming B660-Plus Wi-Fi D4.
  • Geleceğe Yatırım ve Üst Seviye Özellikler: ASUS ROG STRIX Z690-A Gaming Wi-Fi D4

H610 hiç almayayım mı yani?

• bütçe odaklı: MSI Pro B660M-A DDR4 veya Gigabyte B660M DS3H AX.
  • Wi-Fi ve daha fazla özellik isteyenler: ASUS TUF Gaming B660-Plus Wi-Fi D4.
  • geleceğe yatırım ve üst seviye özellikler: ASUS ROG STRIX Z690-A Gaming Wi-Fi D4.

ChatGPT'ye yaptırtmadınız değil mi bunu?

ChatGPT'ye yaptırtmadınız değil mi bunu?

Evet, forumda öyle bir yasak olduğunu görmedim eğer varsa dönerseniz sevinirim. Ayrıca GPT beta olarak tarayıcı uzantısı geliştirdi tek tek internet siteleri ile uğraşmak yerine o sizin yerinize sitelerden istediğiniz kelimeyi, bilgiyi, ismi buluyor bu söylediklerimle forumda yasak olan bir şey yaptığımı düşünmüyorum ve bilmiyorum eğer yasaksa dediğim gibi bildirirseniz sevinirim

H610 hiç almayayım mı yani?

Bileşenlerinize göre H610 yeterli olacak muhtemelen ancak ileride bileşenlerinizi geliştirmek ve fazladan RAM takviyesi yapacaksan biraz sıkıntı çıkarabilir ama sen bilirsin H610 daha uygun bir tercik ama ilk gönderdiğim mesajda da olduğu gibi ben şahsen ASUS TUF Gaming B660-Plus Wi-Fi D4 düşünürdüm ama karar senin.

Son düzenleme:

Yasak olduğundan değil genelde yanlış veya optimum bilgiyi vermediği için söylüyorum. 100 dolar civarı kulaklıklar önermesini istediğim zaman bana tutup 300 dolarlık kulaklıkları söylüyordu. Tam anlamıyla güvenilir değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…