Gigabyte H61M-DS2 en fazla hangi işlemciyi destekler?

apscry

Centipat
Aşağıdaki fotoğraflarda gördüğünüz gibi PC özelliklerini attım. Benim sorum ise şu anki kullandığım işlemciyi yetersiz görüyorum ve kur farkından dolayı yavaş yavaş PC topluyorum ekran kartını yeni aldım sayılır. Ama Valorant veya farklı oyunlarda istediğim FPS alamıyorum. Bu yüzden işlemci değiştirmek istiyorum. Acaba bu PC'ye anakart değiştirmeden alabileceğim en iyi işlemci ne olabilir veya kaçıncı nesil işlemci uygun olur? Ek olarak başka önerebileceğiniz mesela uygun fiyat olarak gördüğünüz anakart ve şu işlemci ile sıkıntı çekmezsin dediğiniz var mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    93,5 KB · Görüntüleme: 132
  • 2.png
    2.png
    92,4 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleyen: Moderatör:
Revizyon numarası da fark edebiliyor. 1.0 için F4 BIOS ile İ7 3770K bile takabilirsiniz. OC desteği olmadığı için İ7 3770 yeterli olacaktır.

Revizyon numarası da fark edebiliyor. 1.0 için F4 BIOS ile İ7 3770K bile takabilirsiniz. OC desteği olmadığı için İ7 3770 yeterli olacaktır.
Bu ana karta takabileceğim en iyi işlemci i7 3770 mi oluyor yani ?

Öyle de denebilir. K modeline fazla para vermeye gerek yok.

Aslında benim asıl amacım Valorant'ta 170 180 FPS görmem yeterli olacaktır. 144 Hz monitör almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım 60 ama yeterli görmüyorum. Zaten şu özellikler ile de 70 FPS falan alabiliyorum. Acaba en uygun şekilde alabileceğim işlemci ve anakart ne olması sizce?

Aslında benim asıl amacım Valorant'ta 170 180 FPS görmem yeterli olacaktır. 144 Hz monitör almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım 60 ama yeterli görmüyorum. Zaten şu özellikler ile de 70 FPS falan alabiliyorum. Acaba en uygun şekilde alabileceğim işlemci ve anakart ne olması sizce?
Bu geniş bir konu olur. Bunun için yeni bir konu açmanız gerekiyor. Bütçenizi de belirtmeyi unutmayın. i7 3770 ile FPS yükselir. Daha yeni nesil içinse anakart+işlemci+RAM gerekir. Dediğim gibi yeni konu açmanız gerekiyor.

Öyle de denebilir. K modeline fazla para vermeye gerek yok.

Bu geniş bir konu olur. Bunun için yeni bir konu açmanız gerekiyor. Bütçenizi de belirtmeyi unutmayın. i7 3770 ile FPS yükselir. Daha yeni nesil içinse anakart+işlemci+RAM gerekir. Dediğim gibi yeni konu açmanız gerekiyor.
Ben 2 sini karşılaştıran videolar izledim aslında FPS olarak ama kararsız kaldım ya şuan 90 -100 arası alıyorum Valorantta ama o işlemci ile 150 görür müyüm acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı