Eples Kilopat Katılım 28 Kasım 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2016 #1 Meraba arkadaşlar yeni bir anakart aldım. Markası Gigabyte H61M-DS2 fakat PC direk devamlı açılırken reset atıp duruyor nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2016
Meraba arkadaşlar yeni bir anakart aldım. Markası Gigabyte H61M-DS2 fakat PC direk devamlı açılırken reset atıp duruyor nasıl çözebilirim?
BİLAL FİDANCIOĞLU Hectopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2016 #2 Eples dedi: Meraba arkadaşlar yeni bir anakart aldım. Markası Gigabyte H61M-DS2 fakat PC direk devamlı açılırken reset atıp duruyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu kendimde yaşamaktayım 1.slota 4gb ram takınca sorunsuz çalışıyor fakat 2.slota 4gb ram takınca 5 saniyese bir görüntü gelmeden. Reset atıyor Bende ram'i 8GB olarak kullanmak istiyorum Artı 0 Eksi
Eples dedi: Meraba arkadaşlar yeni bir anakart aldım. Markası Gigabyte H61M-DS2 fakat PC direk devamlı açılırken reset atıp duruyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu kendimde yaşamaktayım 1.slota 4gb ram takınca sorunsuz çalışıyor fakat 2.slota 4gb ram takınca 5 saniyese bir görüntü gelmeden. Reset atıyor Bende ram'i 8GB olarak kullanmak istiyorum
R reLive Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 854 Çözümler 4 17 Kasım 2021 #3 Çok geç cevap olacak ama sorunu Dual BIOS ile çözebilirsiniz youtube de araştırın birçok video var kısa devre ile yapıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Çok geç cevap olacak ama sorunu Dual BIOS ile çözebilirsiniz youtube de araştırın birçok video var kısa devre ile yapıyorsunuz.