Merhabalar, öncelikle Gigabyte H61M-S1 anakartım var. İçinde 2 RAM slotu var ve şu an tek 1333MHz 4 GB RAM kullanıyorum. İçindeki RAM markası Kingston ama modeli bilmediğimden internetten 2 GB 1333MHz RAM alıp takacağım. Herhangi bir sorun çıkarır mı? 6 GB yapmak istiyorum, onun için bunu almak istiyorum.
Kingston KVR1333D3N9/2G 2 GB DDR3 1333 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
2 RAM'in uyumlu çalışması için en azından değerlerinin aynı olması gerek. CPU-Z üzerinde Memory kısmından CAS# Latency (CL) kısmını kontrol edin. Büyük ihtimalle 9 çıkar ama kontrol etmekte fayda var. Ardından DDR3 1333 MHz CL(x) bir RAM tercih edin.
LongLife LNGDDR313334GB 4GB DDR3 1333 MHz CL9 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Arkadaşlar bütçede ufak bir değişiklik olduda 4 GB almaya karar verdim peki attığım linkteki RAM uyumlu çalışır mı acaba?