Gigabyte H61M-USB3-B3 ve GTX 745 Uyum Sorunu

nurkan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba

Elimde Gigabyte H61M-USB3-B3 anakart ve i5-2300 işlemci var. Bu anakarta Asus GTX 745 ekran kartı taktığım zaman çalışmıyor (ekran kartı başka sistemde sorunsuz çalışıyor) fakat aynı eşdeğer özellikte ekstra PSU güç beslemeli HD 6750 ekran kartı taktığım zaman sorunsuz çalışıyor. GTX 745 in çalışmama sebebini söylerseniz sevinirim teşekkürler

Kartı takıp aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcıları sekmesine bakın, orada görünüyorsa kart, sağ tıklayıp sürücü güncelleştire tıklayın.

Aygıt yöneticisinde de görünmüyorsa, PCI portu yeterli güç veremiyor olabilir diye düşünüyorum çünkü diğer güç beslemeli kartlar çalışıyorsa,bence böyle bir sorun var gibi geliyor bana

Peki hangi model anakartın yeterli güç verip vermediğini nasıl anlayabilirim
konu güncel

Son düzenleme:
ASUS P8H61-M LE kartını almayı düşünüyorum.Bu kart destekler mi
Anakartınızın desteği ile ilgili değil sorun. Port bozuk büyük ihtimalle. Bilgisayarcıya da baktırabilirsin. O dediğin anakartta uyumlu, zaten ekran kartı uyumlu olması diye bişey yok.

Anakartınızın desteği ile ilgili değil sorun. Port bozuk büyük ihtimalle. Bilgisayarcıya da baktırabilirsin. O dediğin anakartta uyumlu, zaten ekran kartı uyumlu olması diye bişey yok.
O yazdığım anakartı aldım bugün maalesef yine aynı sorun oldu.Bu arada ekran kartın çalıştığını denedim bilgisayar i7-3770 işlemcili Foxconn H61 anakartlı bir sistem
Benim Ram 4 gb
Denediğim sistem 8 gb
Ekran kartı 4 gb olduğu için ram yetmiyor olma ihtimali var mı

Son düzenleme:
O yazdığım anakartı aldım bugün maalesef yine aynı sorun oldu.Bu arada ekran kartın çalıştığını denedim bilgisayar i7-3770 işlemcili Foxconn H61 anakartlı bir sistem
Benim Ram 4 gb
Denediğim sistem 8 gb
Ekran kartı 4 gb olduğu için ram yetmiyor olma ihtimali var mı
Öyle birşey olmaz. Anakartın tüm kablolarını kontrol edin. En iyisi bir bilgisayarcıya gidin anlatın kesin çözüm olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı