cenkdaniels Yoctopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar macOS kurulumu yapıyordum anakartım Gigabyte H61nd2v BIOS ayarını yapamadım yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar macOS kurulumu yapıyordum anakartım Gigabyte H61nd2v BIOS ayarını yapamadım yardımcı olur musunuz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 26 Ekim 2021 #2 Eğer dahili Intel GPU ile kurulum yapacaksanız: VT-d off HPET On AHCI Mode UEFI & Legacy boot mode On EHCI On XHCI On USB 3.0 On Ethernet On Bluetooth On Intel Virtualisation Technology On Initial Display: Auto Internal Graphics: On Internal Video RAM: 64MB DVMT: Max Harici için Initial Display: PEG/PCIe olmalı.
Eğer dahili Intel GPU ile kurulum yapacaksanız: VT-d off HPET On AHCI Mode UEFI & Legacy boot mode On EHCI On XHCI On USB 3.0 On Ethernet On Bluetooth On Intel Virtualisation Technology On Initial Display: Auto Internal Graphics: On Internal Video RAM: 64MB DVMT: Max Harici için Initial Display: PEG/PCIe olmalı.
cenkdaniels Yoctopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #3 Abi bunların hiç birisi bios umda görünmüyo xhcı ile ehcı ti bulabildim sadece Recep Baltaş dedi: Eğer dahili Intel GPU ile kurulum yapacaksanız: VT-d off HPET On AHCI Mode UEFI & Legacy boot mode On EHCI On XHCI On USB 3.0 On Ethernet On Bluetooth On Intel Virtualisation Technology On Initial Display: Auto Internal Graphics: On Internal Video RAM: 64MB DVMT: Max Harici için Initial Display: PEG/PCIe olmalı. Genişletmek için tıkla... Abi bios ayarlarımda sadece EHCİ İLE XHCİ I Yİ BULABİLDİM onları da enable yaptım şimdi PC açılmıyor Ne yaparsam yapayım bu hatayı geçemiom Dosya Ekleri image.jpg 122,1 KB · Görüntüleme: 72 Son düzenleme: 26 Ekim 2021
Abi bunların hiç birisi bios umda görünmüyo xhcı ile ehcı ti bulabildim sadece Recep Baltaş dedi: Eğer dahili Intel GPU ile kurulum yapacaksanız: VT-d off HPET On AHCI Mode UEFI & Legacy boot mode On EHCI On XHCI On USB 3.0 On Ethernet On Bluetooth On Intel Virtualisation Technology On Initial Display: Auto Internal Graphics: On Internal Video RAM: 64MB DVMT: Max Harici için Initial Display: PEG/PCIe olmalı. Genişletmek için tıkla... Abi bios ayarlarımda sadece EHCİ İLE XHCİ I Yİ BULABİLDİM onları da enable yaptım şimdi PC açılmıyor Ne yaparsam yapayım bu hatayı geçemiom