Gigabyte H81M-S1 ve Gametech Freezer HD 3.0 uyumu

TommY07

Kilopat
Daha fazla  
Ben şu anda Intel stock fan kullanıyorum yük altında 86 derece falan alıyorum bu hava soğutmayı alacaktım ama bazı arkadaşlar çok büyük falan dediler bazıları da T6 Ultra önerdiler. RAM'larim Kingston HyperX DDR 3 1600 MHz sizce büyük gelir mi yoksa sığar mı? Bugün sipariş vermeyi umuyorum. Şimdiden teşekkürler.
Yardımcı olacak yok mu acaba?

Son düzenleme:
RAM'lerin üstü kapanabilir. Onun dışında sığacağını düşünüyorum.

Teşekkürler hocam biraz daha bilgi alıp sipariş vermeyi düşünüyorum sizce T6 Ultra mı almalıyım yoksa Gametech Freezer mi? Freezer'i 3 fanlı olduğu için tercih ettim ama hangisi daha performanslidir sizce T6 çok ün yaymış bir soğutucu ama kararsız kaldım T6 220 TL Freezer 170 TL.

Teşekkürler hocam biraz daha bilgi alıp sipariş vermeyi düşünüyorum sizce T6 Ultra mı almalıyım yoksa Gametech Freezer mi? Freezer'i 3 fanlı olduğu için tercih ettim ama hangisi daha performanslidir sizce T6 çok ün yaymış bir soğutucu ama kararsız kaldım T6 220 TL Freezer 170 TL.
HD 3.0 tercih ederim. Aradaki farkın 50TL edeceğini düşünmüyorum.

HD 3.0 tercih ederim. Aradaki farkın 50TL edeceğini düşünmüyorum.

Evet benim de tercihim o yanda ama korkuyorum sığmazsa sonra iade işlemi vb. şeylerle uğraşmaktan ileride de yeni anakart alabilirim ileriye dönük de bir şey istiyorum açıkcası bu arada yardımınız için de teşekkür ederim.

Evet benim de tercihim o yanda ama korkuyorum sığmazsa sonra iade işlemi vb. şeylerle uğraşmaktan ileride de yeni anakart alabilirim ileriye dönük de bir şey istiyorum açıkcası bu arada yardımınız için de teşekkür ederim.
Sığmayacağını sanmam. Olmadı iade edersiniz ki çok uğraştırıcı bir şey değil. Korkmanıza gerek yok.

Sığmayacağını sanmam. Olmadı iade edersiniz ki çok uğraştırıcı bir şey değil. Korkmanıza gerek yok.

Teşekkürler.

Merhabalar tekrar size bir şey sormak istiyorum yeniden ben biraz daha araştırma yaptım bu modelin takılması zormuş anakartı falan çıkarmak gerekiyormuş o yüzden vazgeçtim bana takması kolay F/P ürünü bir hava soğutma önerir misiniz acaba bilginiz var ise?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı