B Birsenwarsinn Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartım videdoaki BIOS sürümüyle aynı burada bir türlü TPM açmayı bulamadım yardımcı olur musunuz TPM tam olarak nerede?? Son düzenleme: 5 Ekim 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartım videdoaki BIOS sürümüyle aynı burada bir türlü TPM açmayı bulamadım yardımcı olur musunuz TPM tam olarak nerede??
Q quantzu Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 188 Çözümler 1 5 Ekim 2021 #2 Anakartınızın modeli nedir? TPM desteklemiyor olabilir.
B Birsenwarsinn Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #3 h81m s2pv Yardımcı olacak olan yok mu? Son düzenleme: 5 Ekim 2021
Q quantzu Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 188 Çözümler 1 6 Ekim 2021 #4 Birsenwarsinn dedi: h81m s2pv Yardımcı olacak olan yok mu? Genişletmek için tıkla... Selam. Anakartınızın TPM desteği bulunmuyor
Birsenwarsinn dedi: h81m s2pv Yardımcı olacak olan yok mu? Genişletmek için tıkla... Selam. Anakartınızın TPM desteği bulunmuyor
watchdogs123p Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 872 Yer İstanbul 7 Ekim 2021 #5 quantzu dedi: Selam. Anakartınızın TPM desteği bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Benim anakart Gigabeyte B450M-H. Benim anakartın TPM desteği var mı?
quantzu dedi: Selam. Anakartınızın TPM desteği bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Benim anakart Gigabeyte B450M-H. Benim anakartın TPM desteği var mı?
Q quantzu Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 188 Çözümler 1 7 Ekim 2021 #6 watchdogs123p dedi: Benim anakart Gigabeyte B450M-H. Benim anakartın TPM desteği var mı? Genişletmek için tıkla... B450 serilerinde var bu destek evet.
watchdogs123p dedi: Benim anakart Gigabeyte B450M-H. Benim anakartın TPM desteği var mı? Genişletmek için tıkla... B450 serilerinde var bu destek evet.
watchdogs123p Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 872 Yer İstanbul 7 Ekim 2021 #7 quantzu dedi: B450 serilerinde var bu destek evet. Genişletmek için tıkla... O zaman tek sorun nereden açıldığı.
quantzu dedi: B450 serilerinde var bu destek evet. Genişletmek için tıkla... O zaman tek sorun nereden açıldığı.
B Birsenwarsinn Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #8 quantzu dedi: Selam. Anakartınızın TPM desteği bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Bir şekilde bypass ederek kurdum teşekkürler.
quantzu dedi: Selam. Anakartınızın TPM desteği bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Bir şekilde bypass ederek kurdum teşekkürler.
meto3452 Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #9 Birsenwarsinn dedi: Bir şekilde bypass ederek kurdum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?
Birsenwarsinn dedi: Bir şekilde bypass ederek kurdum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?