GIGABYTE H81M ve Intel Core i3 6100 Uyumu

i3 takabilirsin ama o i3 modelini takamazsın.

Bakınız:

skylake i3.jpg

Kasa ve ram çok pahalı tercih etmişsin kardeşim. Ayrıca harddisk eklememişsin.
Onu düşünmedim aslında eğer bir kasa oluşturacaksam SSD + HDD eklemeyi düşünüyorum.
Skylake toplamak daha mantıklı dostum.
Misal bir sistem topladım. Ancak skylake işlemci hakkında pek bilgilm yok ayrıca arkadaşım da diyor 2400 mhz ramlar senin anakart 1600 mhz diyor bi yanlışım varmı o konuda?

Onu düşünmedim aslında eğer bir kasa oluşturacaksam SSD + HDD eklemeyi düşünüyorum.

Misal bir sistem topladım. Ancak skylake işlemci hakkında pek bilgilm yok ayrıca arkadaşım da diyor 2400 mhz ramlar senin anakart 1600 mhz diyor bi yanlışım varmı o konuda?
arkadaşın doğru söylemiş ona ben dikkat etmemiştim o anakarta en fazla 1600 mhz ram takılıyor.

arkadaşın doğru söylemiş ona ben dikkat etmemiştim o anakarta en fazla 1600 MHz RAM takılıyor.

O halde Corsair 8 GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Modül RAM tercih etmeliyim peki bu fiyata bir sistem oluşturmak istesem neler eklemeliyim siz ekleyip gönderirseniz bir bakalım aşağıda yüklediğim resimdeki sistemi toplayıp ileride 1 X 4 GB RAM + GTX 750 Ti eklemesi yapsam performans alabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Vatan.png
    Vatan.png
    59,9 KB · Görüntüleme: 463
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı