Gigabyte İF-133 550W Kasaya Ekstra Fan Takılır Mı?

Hangisi işimi görür?

• Cooler Master Sickleflow

Oy: 0 0,0%
  • Xigmatek XAF

Oy: 2 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar. Bende Gigabyte İF-133 kendiliğinden 550W PSU'lu kasam var. Bir tane egzoz fan var. Bu kasanın ön kısmına bir fan daha takılabileceğini duydum. Bu kasanın ön kısmına bir adet fan da takabilir miyim? Eğer ki takabilirsem en fazla 50TL ve mümkünse ledli fan (led şart değil) tavsiyesi vermenizi istiyorum. Benim düşündüğüm fan ise şu:
1. Cooler Master Sickleflow 120Mm Mavi Led Sessiz Fan - Vatan Bilgisayar
veya
2. Xigmatek Xaf Serisi 120Mm Mavi Led Fan - Vatan Bilgisayar
Tasarımları çok hoşuma gitti. Kasam zaten oldukça soğuk. Benim istediğim bir fan daha takınca aradaki farkı görmek. Fazla para da vermek istemiyorum. Bu fanlardan hangisi işimi görür? Veya daha iyisi var ise önerin arkadaşlarım. :)

Peki bunların dışında tavsiyeleriniz var mı? Sesten çok rahatsız olan biri değilim. Kulaklık kullandığım için zaten sesi duymayacağım. @NorthernsKnight hocam peki fanın ses dışında bir eksi yönü var mı? Yoksaki alacağım.
Kısa süreli araştırmalarım sonucu:
Düzenleme:Sickleflow oldukça sesliymiş evet.

1.Cooler Master Bc 120Mm Mavi Led Fan - Vatan Bilgisayar

2.Thermaltake A2492 120Mm Turbo Kasa Fanı - Vatan Bilgisayar

Peki bu iki fan arasından hangisi daha iyidir? Thermaltake'nin sesli olduğu söyleniyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı