Gigabyte K83 Mavi Switch Türkiye'de Var mı?

YasirDUTGUN

Centipat
Çok istediğim bir mekanik klavye olan K83'ün mavi switch olanını istiyorum ama Türkiye'de yok galiba. Varsa linki ile atabilir misiniz?

Ben de konunun takipçisiyim baya araştırdım ama bulamadım.

Kırmızı switch kullanan klavyem var. Maviyi denemek istiyorum ancak çin malı mekanik klavyelere para kaptırmak istemiyorum.

Ben de Hepsiburada üzerinden hangi switch olduğu yazmamasına rağmen aldım umarım mavi gelmez. Mavi gelirse yazarım.

Genel olarak klavyeden memnun musun peki? Biraz hızlı bir soru oldu ama ilk gözlemlerin neler?
İlk defa mekanik klavye kullanan biri olarak çok beğendim fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum. Tuş basış hissiyatı ve sesi çok hoş, kafa şişirmiyor.

İlk defa mekanik klavye kullanan biri olarak çok beğendim fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum. Tuş basış hissiyatı ve sesi çok hoş, kafa şişirmiyor.
Ben de yarın sipariş etmeyi düşünüyorum, aynı zamanda bende ilk defa mekanik klavye deneyimleyeceğim. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…