3 390388 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 245 Çözümler 1 30 Mart 2025 #1 Öncelikle herkese iyi bayramlar. 2K bir monitör almayı düşünüyorum. Bu monitörü buldum. Sizce bu monitör alınır mı? Herhangi bir kroniği vs. var mı? Ya da bu fiyatlarda daha iyi bir alternatifi var mı? Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı m.n11.com
Öncelikle herkese iyi bayramlar. 2K bir monitör almayı düşünüyorum. Bu monitörü buldum. Sizce bu monitör alınır mı? Herhangi bir kroniği vs. var mı? Ya da bu fiyatlarda daha iyi bir alternatifi var mı? Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı m.n11.com
Sinan Bey Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 196 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzm. Radyolog 30 Mart 2025 #2 Kendi standı üzerinde sadece aşağı yukarı hareketi var, yanlara dönemiyor. Bu durum seni rahatsız etmeyecekse güzel monitör.
Kendi standı üzerinde sadece aşağı yukarı hareketi var, yanlara dönemiyor. Bu durum seni rahatsız etmeyecekse güzel monitör.
3 390388 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 245 Çözümler 1 30 Mart 2025 #3 Asansör varsa sorun yok. Yanlara dönmesi çok önemli değil.