Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 18 Haziran 2023 #11 xefe dedi: Merhaba, PS5 için kendime 4K 120Hz bir monitör bakıyordum ve Gigabyte M28U'ya denk geldim sizce alınır mı? İyi midir? Genişletmek için tıkla... Alınır ama @Ealisafe'nin attığı model biraz daha iyidir. Bütçe çıkıyorsa ona yönelin.
xefe dedi: Merhaba, PS5 için kendime 4K 120Hz bir monitör bakıyordum ve Gigabyte M28U'ya denk geldim sizce alınır mı? İyi midir? Genişletmek için tıkla... Alınır ama @Ealisafe'nin attığı model biraz daha iyidir. Bütçe çıkıyorsa ona yönelin.
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Haziran 2023 #12 Sad Frog dedi: Alınır ama @Ealisafe'nin attığı model biraz daha iyidir. Bütçe çıkıyorsa ona yönelin. Genişletmek için tıkla... hocam ona baktım güzeldi ama bana göre baya büyük o yüzden ona gerek yok.
Sad Frog dedi: Alınır ama @Ealisafe'nin attığı model biraz daha iyidir. Bütçe çıkıyorsa ona yönelin. Genişletmek için tıkla... hocam ona baktım güzeldi ama bana göre baya büyük o yüzden ona gerek yok.
Z Zer0Tolerance7 Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #13 xefe dedi: Merhaba, PS5 için kendime 4K 120Hz bir monitör bakıyordum ve Gigabyte M28U'ya denk geldim sizce alınır mı? İyi midir? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bende ps5te fifa oynamak için monitör arayışındayım ve 12500 tlye satılıyor suan bu monitör. Aldınız mı, memnun musunuz acaba?
xefe dedi: Merhaba, PS5 için kendime 4K 120Hz bir monitör bakıyordum ve Gigabyte M28U'ya denk geldim sizce alınır mı? İyi midir? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bende ps5te fifa oynamak için monitör arayışındayım ve 12500 tlye satılıyor suan bu monitör. Aldınız mı, memnun musunuz acaba?
P pagan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 956 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #14 xefe dedi: hocam ona baktım güzeldi ama bana göre baya büyük o yüzden ona gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aldın mı memnun musun
xefe dedi: hocam ona baktım güzeldi ama bana göre baya büyük o yüzden ona gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aldın mı memnun musun