Gigabyte M28U alınır mı?

Bütçe
15.000₺

Hazer1299

Hectopat
Yer
Beylikdüzü
Monitör
Gigabyte M28U
Dostlar merhaba 3070 Ti ekran kartlı bir sistemim var ve monitör olarak ViewSonic'in 24inclik bir Curved monitörünü kullanıyorum.
Şu anki kullandığım monitörü yana alıp Gigabyte'ın M28U modelini almayı düşünüyorum. Bahsettiğim monitörü kullanan var mı veya iyi bir monitör mu? Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Yakın fiyatlarda olan başka bir monitörü de önerebilirsiniz.

Samsung versiyonunu kullanıyorum memnunum açıkçası. Bu sıralar 32K'ya LG C3 televizyon aldım 48 inch 4K 120Hz OLED. Görüntü kalitesi doğal olarak IPS mat panneli 4K 144Hz Samsung monitörümden daha iyi ancak 14 k paraya alınabilecek daha iyi bir şey yok. M28U al geç.

Dostlar merhaba 3070 Ti ekran kartlı bir sistemim var ve monitör olarak ViewSonic'in 24inclik bir Curved monitörünü kullanıyorum.
Şu anki kullandığım monitörü yana alıp Gigabyte'ın M28U modelini almayı düşünüyorum. Bahsettiğim monitörü kullanan var mı veya iyi bir monitör mu? Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Yakın fiyatlarda olan başka bir monitörü de önerebilirsiniz.
Tamam da 3070Tİ ekran kartı ile 4K monitörü ne yapacaksın ki ? Çoğu oyunu 4K zaten oynayamazsın.

Bunu alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı