Dostlar merhaba 3070 Ti ekran kartlı bir sistemim var ve monitör olarak ViewSonic'in 24inclik bir Curved monitörünü kullanıyorum.
Şu anki kullandığım monitörü yana alıp Gigabyte'ın M28U modelini almayı düşünüyorum. Bahsettiğim monitörü kullanan var mı veya iyi bir monitör mu? Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Yakın fiyatlarda olan başka bir monitörü de önerebilirsiniz.
Samsung versiyonunu kullanıyorum memnunum açıkçası. Bu sıralar 32K'ya LG C3 televizyon aldım 48 inch 4K 120Hz OLED. Görüntü kalitesi doğal olarak IPS mat panneli 4K 144Hz Samsung monitörümden daha iyi ancak 14 k paraya alınabilecek daha iyi bir şey yok. M28U al geç.
Dostlar merhaba 3070 Ti ekran kartlı bir sistemim var ve monitör olarak ViewSonic'in 24inclik bir Curved monitörünü kullanıyorum.
Şu anki kullandığım monitörü yana alıp Gigabyte'ın M28U modelini almayı düşünüyorum. Bahsettiğim monitörü kullanan var mı veya iyi bir monitör mu? Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Yakın fiyatlarda olan başka bir monitörü de önerebilirsiniz.
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!