Gigabyte M28U ayarları nasıl olmalı?

Evet ama her oyun öyle olmuyor maalesef. Benim oynadığım bir kaç oyun var ve tilt ediyor.

Evet dediğiniz gibi çözünürlükten olabilir ama şu an bendede bu aralar olmayı kesti. Belki ilerde olabilir benim birde monitörün hoparlöründe sıkıntı var. Çok düşük bir volume de bile cızırtılı ses çıkarıyor, seninki de öyle mi?

Evet ama her oyun öyle olmuyor maalesef. Benim oynadığım bir kaç oyun var ve tilt ediyor.
Sana sanırım bu sorun daha çok veriyor. Bende nadiren oluyor. Senin monitör hoparlörü nasıl? Cızırtı sorunu var mı?

4K tv' de oyunlarımı oynayan birisi olarak , bir oyunda 4K tv' de 60 fps alıyorsam, 2K bir monitörde aynı oyunda daha fazla fps alacağım doğru mudur?

Mantıksal olarak fps ikiye mi katlanır?
Mantıksal olarak ikiye katlanmaz ama daha iyi fps alırsın. Monitörün yenileme hızını geçerse yine monitörün maksimum vereceğini görürsün.

Son 1-2 gündür ekranın çaprazlama sol alttan sağ yukarı doğru , bir kaç saniyeliğine siyah olma durumu var. Daha yeni aldım monitörün bu kadar kısa sürede böyle sorunlar yaratması rezilce.

Benim smart tv 60 hz fakat Total War: Shogun 2' de 200 küsür fps alıyorum. Açıkçası kafam karıştı biraz.

Evet ama her oyun öyle olmuyor maalesef. Benim oynadığım birkaç oyun var ve tilt ediyor.

Dead by Daylight özellikle yapıyor bu sorunu şimdi fark ettim.

Bende böyle bir sorun yok gayet pürüzsüz ses alıyorum.

Bu siyah olma durumu bendede bir kaç gün önce başladı ama monitörden olacağını sanmıyorum. Ne yaptıysam düzelmedi bir kaç kişi daha var aynı sorun belki windows güncellemesi yada ekran kartı sürücüsüyle çözülür ilerde kendiliğinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…