Gigabyte Marka Anakartlar Daha Mı Uzun Ömürlü?

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.598
Ben de FOXCONN anakart var. Bir yamuğu olmadı şu ana kadar. Arada sırada anakartın olduğu bölgeyi yumrukladığım oluyor. Taş gibi anakart. Performans açısından tam tersi. :D

Ben de FOXCONN anakart var. Bir yamuğu olmadı şu ana kadar. Arada sırada anakartın olduğu bölgeyi yumrukladığım oluyor. Taş gibi anakart. Performans açısından tam tersi. :D
Sana katılıyorum, sağlamlık açısından iyi. Performansa gelince dökülüyor :D

Teşekkürler yorumlar için. @Murat5038 neden -1 verdiniz hemen?:D
3/4 sene önce sahte pcıe 3.0 anakart ürettiğini söyleyip eski chipset koymuştu anakartlara. MSI yamuğunu yakalayıp duyurmuştu. O günden beri Giga. benden - alır.

Her bakkalın Gigabyte önermesinin sebebi (İsmini duydukça bana yaşattıklarından dolayı sövmemek için kendimi zor tutuyorum) Metro İthalat'ın hırdavatçılardaki Filli Boya gibi puan toplama sisteminden kaynaklı. Metro İthalat duyduğumu göre en düşük puana bedava verdiği anakartlar Gigabyte ve PC bakkalları Gigabyte önermesi işlerine geliyor belki benim beleşe aldığım mallardan alır diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside çok kaliteli anakartlar :) Nedense hiç Gigabyte kullanmasamda bi sempatizanlığım var Gigabyte'ye. Kullanıcam inşallah bir gün.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı