ahmet ak Hectopat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #1 Gigabyte marka ekran kartı alınır mı? (RX serisi) Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2019
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Kasım 2019 #2 Alınabilir. Öte yandan RX serisi kart aldıktan sonra sıkı testlere tabi tutmanızda fayda var zira şu sıralar epey sorun yaşayan var RX kartlarla.
Alınabilir. Öte yandan RX serisi kart aldıktan sonra sıkı testlere tabi tutmanızda fayda var zira şu sıralar epey sorun yaşayan var RX kartlarla.
C cool Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 1.842 Çözümler 3 18 Kasım 2019 #3 RX olarak MSI GAMİNG XT var hatta sistem önerilerinde bu sistem toplandı. Ben daha öncesinden araştırıyorum kartı. Sıcaklık durumu iyi, 3 yıl garanti büyük bir soğutma bloğu. Sanırım kart 1.4 KG
RX olarak MSI GAMİNG XT var hatta sistem önerilerinde bu sistem toplandı. Ben daha öncesinden araştırıyorum kartı. Sıcaklık durumu iyi, 3 yıl garanti büyük bir soğutma bloğu. Sanırım kart 1.4 KG
MuhammedT0 Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #4 Marka Olarak Performansı Pek Fazla Değiştirmez Sadece Görünüş Olarak Değişir Diye Düşünüyorum Üst Düzey Şekilde Etkilemez Performansı
Marka Olarak Performansı Pek Fazla Değiştirmez Sadece Görünüş Olarak Değişir Diye Düşünüyorum Üst Düzey Şekilde Etkilemez Performansı