RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 16 Aralık 2020 #51 rohatbaba123 dedi: Bunlar Türkiye'de var mı? ASRock ve Galax? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
rohatbaba123 dedi: Bunlar Türkiye'de var mı? ASRock ve Galax? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #52 Mithat Berhan dedi: Kendim kullanmak için ya, gösteriş için yapanlar var tabii ki Genişletmek için tıkla... Ben daha çok Aorus sistemi OC için kurardım. Çok güzel OC yapılır Aorus ile. Veya ASUS Formula anakartı çok iyi.
Mithat Berhan dedi: Kendim kullanmak için ya, gösteriş için yapanlar var tabii ki Genişletmek için tıkla... Ben daha çok Aorus sistemi OC için kurardım. Çok güzel OC yapılır Aorus ile. Veya ASUS Formula anakartı çok iyi.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 16 Aralık 2020 #53 PanzerTR dedi: Arkadaşlar hepimiz en iyisinin ROG olduğunu biliyoruz değil mi? Eki Görüntüle 783120 Genişletmek için tıkla... Bunu yapan var Rambo_87. Ama burada yok sanırım kendisi.
PanzerTR dedi: Arkadaşlar hepimiz en iyisinin ROG olduğunu biliyoruz değil mi? Eki Görüntüle 783120 Genişletmek için tıkla... Bunu yapan var Rambo_87. Ama burada yok sanırım kendisi.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 16 Aralık 2020 #54 PanzerTR dedi: Arkadaşlar hepimiz en iyisinin ROG olduğunu biliyoruz değil mi? Eki Görüntüle 783120 Genişletmek için tıkla... Panzer TR'nin e-postası > en son açılan e-posta > başlık: ''ROG Sponsorluğu!''.
PanzerTR dedi: Arkadaşlar hepimiz en iyisinin ROG olduğunu biliyoruz değil mi? Eki Görüntüle 783120 Genişletmek için tıkla... Panzer TR'nin e-postası > en son açılan e-posta > başlık: ''ROG Sponsorluğu!''.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 16 Aralık 2020 #55 PanzerTR dedi: Arkadaşlar hepimiz en iyisinin ROG olduğunu biliyoruz değil mi? Eki Görüntüle 783120 Genişletmek için tıkla... Yok ya. Galax, ASRock, Gigabyte daha güzeller. Ben TUF serisini beğeniyorum en çok.
PanzerTR dedi: Arkadaşlar hepimiz en iyisinin ROG olduğunu biliyoruz değil mi? Eki Görüntüle 783120 Genişletmek için tıkla... Yok ya. Galax, ASRock, Gigabyte daha güzeller. Ben TUF serisini beğeniyorum en çok.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 16 Aralık 2020 #56 PanzerTR dedi: Arkadaşlar hepimiz en iyisinin ROG olduğunu biliyoruz değil mi? Eki Görüntüle 783120 Genişletmek için tıkla... Soğutma kalitesi vs. gibi şeyleri geçelim, en havalıları gerçekten ROG ve Aorus.
PanzerTR dedi: Arkadaşlar hepimiz en iyisinin ROG olduğunu biliyoruz değil mi? Eki Görüntüle 783120 Genişletmek için tıkla... Soğutma kalitesi vs. gibi şeyleri geçelim, en havalıları gerçekten ROG ve Aorus.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 16 Aralık 2020 #57 RPM dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... X570 Taichi Razer Edition TR'de yok, gerisi önemli değil.
RPM dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... X570 Taichi Razer Edition TR'de yok, gerisi önemli değil.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 16 Aralık 2020 #58 Samotne Ciasteczka dedi: Panzer TR'nin e-postası > en son açılan e-posta > başlık: ''ROG Sponsorluğu!''. Genişletmek için tıkla... Panzer TR'nin e-postası > en son açılan e-posta > başlık: "AMD ekran kartı bölüm başkanı suikastı."
Samotne Ciasteczka dedi: Panzer TR'nin e-postası > en son açılan e-posta > başlık: ''ROG Sponsorluğu!''. Genişletmek için tıkla... Panzer TR'nin e-postası > en son açılan e-posta > başlık: "AMD ekran kartı bölüm başkanı suikastı."
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 16 Aralık 2020 #59 hadwiger dedi: Aorus logosuna hastayım... Genişletmek için tıkla... Bir böbrek yetiyor mu? 2 tane mi lazım? Şaka bir yana çok güzel sistemmiş logosu da hoşmuş, dikkat etmemiştim.
hadwiger dedi: Aorus logosuna hastayım... Genişletmek için tıkla... Bir böbrek yetiyor mu? 2 tane mi lazım? Şaka bir yana çok güzel sistemmiş logosu da hoşmuş, dikkat etmemiştim.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 16 Aralık 2020 #60 PanzerTR dedi: Panzer TR'nin e-postası > en son açılan e-posta > başlık: "AMD ekran kartı bölüm başkanı suikastı." Genişletmek için tıkla... Jensen Huang, bunu beğendi.
PanzerTR dedi: Panzer TR'nin e-postası > en son açılan e-posta > başlık: "AMD ekran kartı bölüm başkanı suikastı." Genişletmek için tıkla... Jensen Huang, bunu beğendi.