Gigabyte P55-US3L için Hangi Mac OS X?

oldboy

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar.

Sizden bilgi almak istiyorum. Ama lütfen bu konuyla ilgilenen ve bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Daha önceden snow leopard , Lion , mountain lion sürümlerini yükledim. Fakat mouse sorun oldu , çökmeler oldu , kapanmada problemler yaşadım. Mavericks sürümünü ben bilgisayarıma sağlıklı bir şekilde yüklemek istiyorum. Fakat bugüne kadar pek sağlıklı olarak mac os x sürümlerini kullanamadım. Eksiklikler oldu ya da gerçekten bilgisayarım uyumlu değildi. Bilmiyorum. Bu konuyu bu yüzden açtım. Sorularım şu şekilde ;

1 - Bilgisayarıma Mavericks yükleyebilir miyim ?
2 - Bilgisayarıma Mavericks yüklenmezse eğer hangi sürümleri yükleyebilirim ?
3 - Mouse ve Klavye sorunları için ne yapmayalım ?
4 - Windows ve Mac arası geçiş yapacağımdan otomatik olarak bilgisayarı başlattığımda boot menüsü ekrana gelirmi ?

Bilgisayarımın Özellikleri Şu Şekilde ;

• İşlemci : İntel i5-661.
  • Ekran Kartı : Asus GTS250 Nvidia
  • Asus GT630 Nvidia ( 2 tane var.Hangisi uygunsa ).
  • Anakart : Gigabyte P55-US3L.
  • Ram : H-Level Marka 8 GB.
  • HDD : 500 GB Samsung 7200rpm.

Şimdiden Teşekkür ederim. Yorumlarınızı 4 Gözle bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavericks deneyebilirsiniz, mountain lion deneyebilirsiniz. Lion deneyebilirsiniz... Yapacağınız her yükleme bir denemedir sonuçta... Kurabilmeniz için gerekli tek şey yeterince araştırmacı ve hevesli olmanız... Bunun dışında şak 10dk'da kurdum %100 çalıştı diyebileceğiniz kadar kolaylık yok malesef..

Açıklamaların için teşekkür ederim. Dün USB boot edip kurdum. Bütün driverları yükledim. Sorunsuz çalışıyor. Fakat bir tek sıkıntı var açılıştan HDD den boot etme. Onu da yapamadım :) Tekrar teşekkür ederim.

- - - Güncellendi - - -

Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mavericks Kurulumu - YouTube kurulum videosu burada. Her detayı anlatılmış https://www.technopat.net/forum/mac-os-x/31494-mac-os-x-mavericks-usb-kurulum-imaji.html kurulum için gerekli dosyalarada buradan ulaşabilirsin.
Recep arkadaşımız gayet basit ve açıklayıcı anlatım yapmış zaten. Sistemininde uyumlu olduğunu düşünüyorum mavericks için açıkçası.

Anıl arkadaşım teşekkür ederim. O videoyu izlemiştim. USB kurulumuna baktım. Aynı şekilde yaptım. Donanımım da ses , anakart ve usb sıkıntısı oldu. Onları da hallettim. Şimdi tek sıkıntım. HDD boot etme :) Onu da konu açarak bilgi edinmek. Cevabın için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı