Merhaba Arkadaşlar.
Sizden bilgi almak istiyorum. Ama lütfen bu konuyla ilgilenen ve bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Daha önceden snow leopard , Lion , mountain lion sürümlerini yükledim. Fakat mouse sorun oldu , çökmeler oldu , kapanmada problemler yaşadım. Mavericks sürümünü ben bilgisayarıma sağlıklı bir şekilde yüklemek istiyorum. Fakat bugüne kadar pek sağlıklı olarak mac os x sürümlerini kullanamadım. Eksiklikler oldu ya da gerçekten bilgisayarım uyumlu değildi. Bilmiyorum. Bu konuyu bu yüzden açtım. Sorularım şu şekilde ;
1 - Bilgisayarıma Mavericks yükleyebilir miyim ?
2 - Bilgisayarıma Mavericks yüklenmezse eğer hangi sürümleri yükleyebilirim ?
3 - Mouse ve Klavye sorunları için ne yapmayalım ?
4 - Windows ve Mac arası geçiş yapacağımdan otomatik olarak bilgisayarı başlattığımda boot menüsü ekrana gelirmi ?
Bilgisayarımın Özellikleri Şu Şekilde ;
Şimdiden Teşekkür ederim. Yorumlarınızı 4 Gözle bekliyorum.
Sizden bilgi almak istiyorum. Ama lütfen bu konuyla ilgilenen ve bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Daha önceden snow leopard , Lion , mountain lion sürümlerini yükledim. Fakat mouse sorun oldu , çökmeler oldu , kapanmada problemler yaşadım. Mavericks sürümünü ben bilgisayarıma sağlıklı bir şekilde yüklemek istiyorum. Fakat bugüne kadar pek sağlıklı olarak mac os x sürümlerini kullanamadım. Eksiklikler oldu ya da gerçekten bilgisayarım uyumlu değildi. Bilmiyorum. Bu konuyu bu yüzden açtım. Sorularım şu şekilde ;
1 - Bilgisayarıma Mavericks yükleyebilir miyim ?
2 - Bilgisayarıma Mavericks yüklenmezse eğer hangi sürümleri yükleyebilirim ?
3 - Mouse ve Klavye sorunları için ne yapmayalım ?
4 - Windows ve Mac arası geçiş yapacağımdan otomatik olarak bilgisayarı başlattığımda boot menüsü ekrana gelirmi ?
Bilgisayarımın Özellikleri Şu Şekilde ;
- İşlemci : İntel i5-661.
- Ekran Kartı : Asus GTS250 Nvidia
- Asus GT630 Nvidia ( 2 tane var.Hangisi uygunsa ).
- Anakart : Gigabyte P55-US3L.
- Ram : H-Level Marka 8 GB.
- HDD : 500 GB Samsung 7200rpm.
Şimdiden Teşekkür ederim. Yorumlarınızı 4 Gözle bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: