Gigabyte P650B ve B450M S2H Alınır Mı?

bloudosia

Kilopat
Selam, yeni toplayacağım Ryzen 5 3600 ve RTX 2060 bilgisayarım için alttaki seçenekler olumlu mu? İkisi de indirimde anladığım kadarıyla. Fiyat olarak düşmek istediğimden dolayı bana olumlu ve uyumlu gibi geldi.

Arada neredeyse %70 fiyat farkı olduğu için bu anakartı almak çok mantıklı geldi. E zaten güç kaynağı çok daha mantıklı dediniz... Teşekkürler yorum yapanlara.

Arada neredeyse %70 fiyat farkı olduğu için bu anakartı almak çok mantıklı geldi. E zaten güç kaynağı çok daha mantıklı dediniz... Teşekkürler yorum yapanlara.
Tek sorunu VRM. VRM'i pek iyi değil, o da overclock yapmayı düşünüyorsanız önemli. Düz kullanacaksanız hiçbir problem çıkarmaz.

Tek sorunu VRM. VRM'i pek iyi değil, o da overclock yapmayı düşünüyorsanız önemli. Düz kullanacaksanız hiçbir problem çıkarmaz.

Düz kullanmayı düşünüyorum açıkçası RAM'i de 3200mhz alıyorum zaten fakat tasarım olarak Gaming versiyonlar çok ilgimi çekmişti. Yine de o versiyonlar ile arada 300 tl fark olması çok düşündürücü.

Sistemi toplayınca Ram'i XMP profiline almayı unutmayın. Ram'i ilk taktığınızda 2133MHz de çalışır. XMP profili ile önerilen ayarlara getiriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…