Gigabyte R7 360 vs Asus GTX 750 Ti

ErdeMmMSsS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir kararsızlıkta kaldım Gigabyte AMD Radeon R7 360 mi? Asus Nvidia GeForce GTX 750 Ti mi? Karar veremiyorum komşumda Asus Nvidia GeForce GTX 750 Ti var oyunların akışkanlığı çok güzel ama Gigabyte AMD Radeon R7 360 bellek hızı ve çekirdek hızı daha yüksek yardım edin.

Heh oldu. R7 370 ile ilgili konu açsin orda da Gtx950 önersinler sonrada Gtx960 onersinler. Yok mu sizin su aliskanliginiz ? Tabi bilir herkes daha iyisini almayi. Butcesi yokmus bunu alıyor yani.

Sana onerim iki ekran kartininda bencmark videolarini izle, begendigini al.

Heh oldu. R7 370 ile ilgili konu açsin orda da Gtx950 önersinler sonrada Gtx960 onersinler. Yok mu sizin su aliskanliginiz ? Tabi bilir herkes daha iyisini almayi. Butcesi yokmus bunu alıyor yani.

Sana onerim iki ekran kartininda bencmark videolarini izle, begendigini al.
Sorununmu var adamım? GTX 960 750-790TL. GTX750 Ti 470-500TL. R7 370 550-570TL aradaki farkı anladınmı? Anlamadıysan doktor önerebilirim.

Her konuda daha iyisinin önerilmesinden sıkıldım. İstersen göz doktoruna git. Konunun başlığında r7 370in birşeyle karşılaştırıldığını görmedim.

Gtx 960 onermedim iyi oku, eger r7 370 ile ilgili konu acsaydi yine daha iyi bir oneri yani Gtx950 gelecekti.

Her konuda daha iyisinin önerilmesinden sıkıldım. İstersen göz doktoruna git. Konunun başlığında r7 370in birşeyle karşılaştırıldığını görmedim.

Gtx 960 onermedim iyi oku, eger r7 370 ile ilgili konu acsaydi yine daha iyi bir oneri yani Gtx950 gelecekti.
Benden gelmiyeceği kesindi!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı