U Ugur Yagmur Kilopat Katılım 14 Mart 2014 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar biliyorsunuz ki ülkemize Gigabyte ekran kartları gelmiyor. Gelmiyor değil de bulması cidden zor. Acaba distribütör aracılığıyla özel sipariş vermek mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2014
Arkadaşlar biliyorsunuz ki ülkemize Gigabyte ekran kartları gelmiyor. Gelmiyor değil de bulması cidden zor. Acaba distribütör aracılığıyla özel sipariş vermek mümkün mü?
S Simo Hayha Ziyaretçi 13 Nisan 2014 #2 Hepsiburada.com'da var. Oraya bak. Ama alacaksanız MSI ya da ASUS alın. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2014
U Ugur Yagmur Kilopat Katılım 14 Mart 2014 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #3 Hepsiburada.com'a baktım ama ben AMD almak istiyorum ve maalesef benim aradığım model yok. Konu kapatılabilir sanalmarketim.com'da bulundu. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2014
Hepsiburada.com'a baktım ama ben AMD almak istiyorum ve maalesef benim aradığım model yok. Konu kapatılabilir sanalmarketim.com'da bulundu.