Deysz Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu anda İtopya'da 5.899 TL bu fiyata bu model alınır mı? Veya başka modele mi bakmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2022
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu anda İtopya'da 5.899 TL bu fiyata bu model alınır mı? Veya başka modele mi bakmalıyım?
Dabangg Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #2 Bütçe konusunda artış yapmazsanız en uygunu bu gözüküyor.
Deysz Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #3 Bütçemi bu kart için 5500 ile tutmuştum ama fiyat güzel duruyor ondan bunu düşündüm şimdi daha da çıkamam.
Bütçemi bu kart için 5500 ile tutmuştum ama fiyat güzel duruyor ondan bunu düşündüm şimdi daha da çıkamam.
Dabangg Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #4 Deysz dedi: Bütçemi bu kart için 5500 ile tutmuştum ama fiyat güzel duruyor ondan bunu düşündüm şimdi daha da çıkamam. Genişletmek için tıkla... 3050 Ti fiyatlarını kontrol etmek gerek aynı kart çünkü güç olarak. Birkaç saat önce arkadaşa sizin attığınız link atmıştım bende o yüzden fikir sundum.
Deysz dedi: Bütçemi bu kart için 5500 ile tutmuştum ama fiyat güzel duruyor ondan bunu düşündüm şimdi daha da çıkamam. Genişletmek için tıkla... 3050 Ti fiyatlarını kontrol etmek gerek aynı kart çünkü güç olarak. Birkaç saat önce arkadaşa sizin attığınız link atmıştım bende o yüzden fikir sundum.
Deysz Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #5 3050 Tİ fiyatları daha yukarıda diye biliyorum
Dabangg Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #6 Evet biraz daha fazla gözüküyor, indirim gelmezse mecbur bu kart kalıyor geriye. Deysz dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu anda İtopya'da 5.899 TL bu fiyata bu model alınır mı? Veya başka modele mi bakmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda, ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bende bu kartı aldım soğutma performansından çok memnunum.
Evet biraz daha fazla gözüküyor, indirim gelmezse mecbur bu kart kalıyor geriye. Deysz dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu anda İtopya'da 5.899 TL bu fiyata bu model alınır mı? Veya başka modele mi bakmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda, ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bende bu kartı aldım soğutma performansından çok memnunum.