Elektronik Gigabyte Radeon RX 9070 XT 34.131TL

Alicaksan al 4080s 9070xt ucuzlucak diye bekleme 4080s çok iyi bir kart

600 ABD Doları eşittir
22.957, 20 Türk Lirası

Birincisi ABD ile fiyat kıyaslama birincil tüketiciler ana pazar orası ve firmalar ABD kökenli elbette aynı fiyata bekleme,
İkinci olarak ABD de vergi sonradan eklenir AB gibi ürün vergili şekilde görünmez birçok eyalette 7.5- 10 arası vergi var en giriş modeli vergiler dahil 660 dolardan alabilirsin demek.
Fiyatları kıyaslayacaksan Almanya'ya bakabilirsin 32750 TL'ye geliyor.

Dertsiz batılıların dertlerini ithal etmeyelim arkadaşlar, biz maalesef hangisi ucuzsa F/P o kartı almak durumundayız. Ben kendimde NVIDIA vs AMD kavgası verecek bir ekonomik refah görmüyorum. Hangisi parası dahilinde performans veriyorsa biz oncuyuz. Bugüne göre RX 9070 XT F/P olarak hak ettiği para 30k civarı hatta daha düşük bile olması gerekiyor. Bütçe kurtarıyorsa 35K'ya üç beş ekleyip 5070 Ti bu sefer mantıklı oluyor kendimce. Bu işlerde mantık çalışıyor. Yarın al sat yaptığınızda şak diye çakılan bir fiyat görmek de sizi üzer. O yüzden her şeyi ederinden almak lazım. Teknoloji ürünleri tüketim malıdır. Hepsi eninde sonunda fiyat olarak düşecek. Tüketim malında zarar ikinci ele düştüğünde fiyatının ani çakılmasıdır. Makası açılmış paraları harcamaya gerek yok. Gerisi sizin zevkiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…