Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC alınır mı?

Hem sessiz hem de performans BIOS denersin. Hangisi sıcaklık/ses bakımından daha çok memnun ederse onu seçersin. Gigabyte sana iki farklı seçenek sunmuş bu yüzden.

Hem sessiz hem de performans BIOS denersin. Hangisi sıcaklık/ses bakımından daha çok memnun ederse onu seçersin. Gigabyte sana iki farklı seçenek sunmuş bu yüzden.
Tamamdır, teşekkür ediyorum. Sipariş geçeceğim birazdan, hayırlısı olsun

Hocam bu arada, benim son olarak işlemci kaldı, 4k oyun oynarken 9800x3d almak çok mantıksız bir hareket olur öyle değil mi? Alternatiflerim 9950x ve 9900x idi. Çok önemli bir edit, render vs. yok ancak işlemciyi de yine uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum, ofis programları kullanıyorum zorlayabilecek sadece uzun uzun excel sheetleri ve görsel edit işleri var.

Son düzenleme:

4K da oyun için 7500F bile yeter. 4K için 9070XT ve 9800x3D ikilisi yerine 5080 ve R7 7700 kombosu yapardım ben.

Bende sipariş verdim, F / P olarak makul görünüyordu. Bu tabloda yer alan sıcaklık değerleride diğer rakiplerden ileride olsa da 60 derece sıcaklıklar tedirgin etmedi beni. Normal şekilde çalışır ve çok gürültü yapmazsa kullanılır gibi. Size önce ulaşırsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Siz de n11'den mi satın aldınız? Ben daha işlemciyi de alacağım sonra sistemi kuracağım, siz benden önce test edersiniz

Siz de n11'den mi satın aldınız? Ben daha işlemciyi de alacağım sonra sistemi kuracağım, siz benden önce test edersiniz

Evet bende n11 üzerinden aldım. Oradaki satıcı için yetkili satıcı ibaresi var problem olacağını sanmıyorum. Yarın kargo çıkarırsalar 2 güne ulaşır tahminen. Youtube üzerinde bakınca RTX 5080 ile arasındaki makas çok değil. Fiyat farkını düşününce 33.000 TL için makul bir performansı var.

Ben de 5070ti ile kıyaslayıp farka değmez diyerekten en yakın performansı sunduğu için tercih ettim. Bütçeyi düşürseydim 5070 alacaktım 26'ya.

Hocam selam. Hangi 9070xt modelini aldınız. Ben de reddevil ve gaming oc arasındayım.

Öyle aslında ama sadece performans beklentisi olan birisi için 5 bin vermeye değer mi onu düşünoyorum. Yoksa Red Devil taichi veya Nitro olabilir ama Gaming OC ile aynı FPS performansı alacaksam sırf görüntüsü sessizliği var diye fazla 5 bin vermemek amacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…